O nama

Autoškola  Sport osposobljava vozače od 2002. godine te se u tom periodu na tržištu nametnula kao vodeća autoškola u Hrvatskoj u pogledu kvalitete, stručnosti  i ponude.

Osposobljavanje u autoškoli Sport uspješno je završilo više tisuća polaznika te je upravo  taj broj polaznika garancija naše kvalitete kroz godine rada. Kako bi i dalje ostali na vrhu u struci obveza nam je pružiti najkvalitetniju uslugu , a vaše zadovoljstvo naš je uspijeh.
Oduvijek nam je bilo važno ponuditi kvalitetu po pristupačnoj cijeni  i maksimalno izaći u susret polaznicima autoškole.


Naši instruktori su osobe s dugogodišnjim iskustvom te na ispitima postižu visok stupanj prolaznosti. Stečena znanja i vještine su trajne, a vrlo bitne u formiranju sigurnih vozača i stjecanju pozitivnih navika.

  • individualni pristup svakom polazniku uz strpljivost u radu i razumijevanje
  • vrijeme obuke usklađeno s ostalim obvezama
  • troškove obuke moguće je podmiriti u više mjesečnih rata

Kako do vozačke dozvole?

Za početak trebate otići kod obiteljskog liječnika koji Vam izdaje potvrdu, zatim u ovlaštenu zdravstvenu ustanovu gdje ćete izvaditi liječničko uvjerenje za vozača B kategorije.

Slijedi upis u autoškolu Sport ( Zagreb, Side Košutić 18) gdje sklapate ugovor i dogovarate termin predavanja.Odslušajte nastavu i položite ispit iz Prometnih i sigurnosnih pravila.

Odslušajte predavanja iz prve pomoći i položite ispit iz prve pomoći. Odaberite automobil koji želite voziti i položite ispit iz vožnje. Podignite uvjerenje o položenom ispitu, otiđite u policijsku upravu i podignite svoju vozačku dozvolu.